US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024canros.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_canroscanros.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GQ1NNJ13BFZGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

El producte

La carta de Can Ros és estacional, depèn del que arriba a llotja

La Mar Salada presumeix de tenir la Llotja a 327 passes. Can Ros la té un pèl més lluny però, vaja, només són 119 passes més. I ara entre nosaltres, val a dir que la persona que s'encarrega de fer-hi la compra és la mateixa, l'Albert Enrich:

La carta de Can Ros és estacional però va canviant a mesura que un producte entra i surt de temporada i al cap i la fi també depèn simplement del que arriba a llotja. Si hi ha popets, farem popets, i si no, doncs aquell dia no en tindrem a la carta

Sabut això, abans d'acostar-nos a Can Ros també podeu clicar aquí per conèixer d'antuvi l'oferta del dia d'aquells plats concrets que pot ser que hi siguin, o que no.

El vi venut a granel per la taula de casa ha passat a la història de Can Ros, però en canvi el porró hi ha tornat. Només com a opció, quedi clar. I com que ara no tothom hi està avesat, en les taules de grups sol donar molt de joc, molta conversa i molta animació a banda de la que proporcionarà el propi vi. El restaurant té com a tret distintiu la potenciació de la seva carta de vins. Amb pes pregon de les referències amb algun d'aquests trets, quan no amb tots tres:
1. Que siguin catalans.
2. Que siguin ecològics.
3. Que siguin xarel•los.

Can Ros té com a tret distintiu la potenciació de la carta de vins

Postres de Can Ros

L'apartat de postres de Can Ros respon a la idea general del restaurant però també a una dada personal més concreta. Ens ho confessa l'Albert Enrich:

Home, he treballat quatre anys amb l'Oriol Balaguer i una cosa així no tendria sentit que no s'hi notés.

I es nota. Vaja si es nota. Es nota en la recepta més tradicional (la torrija amb gelat de xocolata negra). I també en la més arriscada... sempre dins un ordre (el fals coulant amb gelat de cardamom).