US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024canros.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_canroscanros.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GQ1NNJ13BFZGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

El producte

La carta de Can Ros és estacional, depèn del que arriba a llotja

La Mar Salada presumeix de tenir la Llotja a 327 passes. Can Ros la té un pèl més lluny però, vaja, només són 119 passes més. I ara entre nosaltres, val a dir que la persona que s'encarrega de fer-hi la compra és la mateixa, l'Albert Enrich:

La carta de Can Ros és estacional però va canviant a mesura que un producte entra i surt de temporada i al cap i la fi també depèn simplement del que arriba a llotja. Si hi ha popets, farem popets, i si no, doncs aquell dia no en tindrem a la carta

Sabut això, abans d'acostar-nos a Can Ros també podeu clicar aquí per conèixer d'antuvi l'oferta del dia d'aquells plats concrets que pot ser que hi siguin, o que no.

The bulk wine served as the house wine is now part of the history of Can Ros, but the ‘porró' is back, just as an option, obviously. And as not everyone is skilled at this art, at group tables this usually gives a lot of fun, conversation and great entertainment, apart from that given by the wine itself. The restaurant is distinguished as enhancing its wine list, which includes three necessary traits, which might come together:
1. They must be Catalan.
2. They must be organic.
3. They must be of the xarel•lo variety.

Can Ros té com a tret distintiu la potenciació de la carta de vins

Postres de Can Ros

Can Ros's desserts generally follow the idea of a restaurant but also a more specific personal detail. Albert Enrich confesses:

Well, I worked with Oriol Balaguer for four years and it wouldn't make sense if you didn't notice.

And you do, you most certainly do. You notice in the most traditional recipe (‘torrija' with black chocolate ice cream). And also in the most daring... Always in an order (false coulant with cardamom ice cream).