US DE COOKIES
Utilitzem cookies necessàries de sistema per al correcte funcionament de la web i cookies opcionals de Google Analytics per obtenir estadístiques de visita.
 +info

Configuració cookies

  • Necessàries

    Les cookies necessàries són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou galetes que garanteixen funcionalitats bàsiques i funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _GRECAPTCHAgoogle.comPropiaProveir protecció antispam amb el servei reCaptcha6 mesos
    cc_cookie_accept_2024canros.catPropiaUsada per confirmar que l'usuari ha confirmat / refusat les cookies (i quins tipus accepta)1 any
    CMS_canroscanros.catPropiaCookie técnica: cookie de sessió PHP. Guarda l'id de sessió d'usuari.al acabar la sessió

  • Anàlisi

    Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font del trànsit, etc.

    NomProveïdorPropietatFinalitatCaducitat+info
    _gaGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Tracking per part de google per google analytics1 minut
    _ga_GQ1NNJ13BFZGoogle AnalyticsDe tercersCookie d'anàlisi o mesurament: Identifica els usuaris i proporciona informació sobre com els usuaris troben la pàgina web i com la utilitzen per a realització d'Informes estadístics2 anys

ConfigurarRebutjar totesAcceptar totes

La carta

La proximitat de la Llotja és un factor clau perquè Can Ros hi faci provisió directa de producte de mar (atenció al tartar de tonyina o el suquet de peix de la llotja). Però la carta també toca muntanya (atenció a la Cansalada confitada amb calamar, mongeta de Sta. Pau i suc de rostit o el filet d'Angus). I més encara, aplega tots dos conceptes dins un mateix plat a desgrat que la Barceloneta no és a l'Empordà (atenció a mars i muntanyes com el Arròs de cap i pota amb llagostins).

Però Can Ros també és pàtria d'arrossos (el sec de gambes és per aixecar-se i aplaudir-lo). Sense oblidar-nos d'una oferta de plats per picar potser entaulats en grup (que si cargols, que si peixet fregit, que si la patata bomba, tan tradicional del barri però que la correcció política ha aconsellat de modificar-ne la classificació: antigament anava de «macho» a «mariquita», en funció de la picantor).